being there for someone

being there for someone

Tuesday, February 24, 2015

Detecteaza calitatea inimii si a sufletului!

Detecteaza calitatea inimii si a sufletului!
Se numeşte inteligenţă emoţională (socială). Să socializezi, să interrelaţionezi uşor, să fii intuitv, empatic, altruist. Inteligenţa emoţională se educă, încă de timpuriu.
Inteligenţa emoţională este un garant al împlinirii, pentru că te învaţă să priveşti în profunzimea evenimentelor din viaţa ta, în esenţa lucrurilor, dincolo de aparenţe, te învaţă să faci faţă frustrărilor şi agresiunilor din interiorul tău şi din afara ta şi te mai învaţă să preţuieşti cu înţelepciune particula de lumină din comportamentul greşit, din atitudinea deloc binevoitoare, din cuvântul celui care nu înţelege, nu iartă, nu uită.
Întelegând, iertând, acceptând o realitate diferită de a ta, poţi să construieşti o alta solidă, stabilă, pentru că îţi eliberezi mintea şi corpul de toxine. Stresul nu mai devine o boală emoţională, mentală şi fizică. Știi cum să descarci o trăire negativă. Știi să eviţi sau să atenuezi o suferinţă prelungită. Știi să îi oferi celuilalt ceea ce are nevoie. Inteligenţa emoţională are calitatea de leadership. Înveţi să manageriezi corect orice situaţie conflictuală. Și să produci schimbare în jurul tău.
Să creezi un conflict e uşor. Să îl transformi în ceva constructiv şi bun este o artă.

                                                     by: Diana Dumitrescu

No comments:

Post a Comment

write me your opinion...matter!