being there for someone

being there for someone

Tuesday, February 24, 2015

Atunci când inima este mișcată, sufletul privește.

A cunoaste cu adevarat inseamna a cunoaste esentialul, a te angaja in el, a patrunde in el cu privirea si nu cu analiza sau cuvantul. 
Nu vreau o lume in care totul e lamurit, explicat si etichetat.
Vreau sa am incredere ca evolutia omului va reusi sa-si atinga scopul si toata suferinta va inceta...Exista atata abundenta in viata!
Omul trebuie sa se indrepte modelator spre lume, nu sa fie autodistructiv. Sălbăticia, ura și mizeria sluta din inimile unora, nu trebuie sa aiba spații largi de prezentare sau interes...ei nu reprezinta emblema tuturor. Atunci când inima este mișcată, sufletul privește. Iubirea este viață, ea curge mereu. Iubirea este acel fluviu al carui izvor ești tu...omul.  Dacă devii marea, aceea nu mai este iubire, e doar apă de ploaie adunată din întâmplare într-un loc mai jos. Marea e moartă, ea nu curge, nu dăruiește.
Pacea, liniștea, se obțin când lași viața să curgă prin tine și nu mai opui rezistență la ceva. Ai obosit vreodată în timp ce te bucurai, în timp ce iubeai, în timp ce te rugai? Obosești când cauți cu mintea, nu cu inima.



No comments:

Post a Comment

write me your opinion...matter!